Safir ERP Online - ești eficient, ești profitabil

Profitabilitate prin eficiență

Complexitate flexibilă

Creat pentru a susține creșterea

Prin digitalizare poți îmbunătăți considerabil procesele de afaceri. Ai posibilitatea să reorganizezi timpul și resursele, astfel încât să lucreze la creșterea afacerii și menținerea competitivității.

Prin construcția modulară și sistemul nostru de stabilire a prețurilor tu decizi ce module achiziționezi, astfel încât aplicația să suporte procesele din afacere iar abonamentul să nu fie o povară.

Poți oricând achiziționa module noi, pe lângă cele existente, care se încorporeză în sistem fără probleme și fără efort administrativ considerabil. Cum crește afacerea și complexitatea procedurilor, aplicația le urmeză în tandem.

Comand acum

 

Fără descărcare

Fără instalare

Nu necesită servere

Nu necesită UPS

Nu necesită IP static

Lucrezi oricând

Lucrezi de oriunde

Ai datele la îndemână

Multe alte beneficii

 

 

Avantajele soluției online

 

Viteza cu care poți lua o decizie când apare o oportunitate va defini succesul afacerii tale. Capacitatea angajaților de a răspunde la solicitările clienților oricând și oriunde are efect direct asupra afacerii. Cu SafirErpOnline ai toate datele de care ai nevoie, cum ai nevoie, când ai nevoie, unde ai nevoie, pe orice calculator, laptop, tabletă sau telefon conectat la internet. La fel, și angajații tăi au acces la datele necesare desfășurării activității în orice moment și în orice locație, dacă dispun de un laptop, tabletă sau telefon conectat la internet.

Comand acum

 

Avantajele SafirErpOnline

Construcția modulară oferită de Safir Informatica pentru sistemul ERP online oferă câteva avantaje unice

Personalizări

De obicei personalizarea înseamnă setarea unor elemente vizuale și se referă doar la documente. Cu echipa Safir Informatica ai personalizare sub forma unui serviciu mult mai complex. Pe lângă elementele vizuale, se pot personaliza și conținuturile. Poți avea statisticile și rapoartele gândite de tine, care afișează datele de care ai nevoie în procesul decizional, într-un format care te avantajează cel mai mult.

Personalizarea nu se termină la documente și elemente vizuale. Echipa noastră îți oferă servicii de personalizare completa a modulelor și a funcționalităților.

Întotdeauna la zi

În afaceri este foarte important ca toate sistemele să respecte legile în vigoare. În cazul sistemelor ERP acest aspect este unul semnificativ mai important. Toate aplicațiile Safir Informatica sunt actualizate regulat și în cel mai scurt timp posibil la fiecare modificare a legislației. Aceste actualizări sunt incluse automat în aplicație, fără niciun efort administrativ sau financiar din partea ta.

Suport pe toată durata abonamentului

Mentenanță inclusă în abonament

Creare copii de siguranță regulat, incluse în orice abonament.

Securitatea datelor

Acces limitat doar la funcționalitățile alocate pentru fiecare utilizator.

Comand acum

Contabilitate primara

Registru de casă

Jurnale de banca

Jurnale vânzări / cumpărări

Deconturi

Centralizator incasari / plăți

Resurse umane

Angajați

Agenda (lista taskurilor alocate)

Documente si controale periodice

Gestiune de stocuri

Niruri

Livrari

Rapoarte de fabricatie

Bonuri de consum

Transferuri intre puncte de lucru

Stoc actualizat in timp real

Achiziții

Furnizori

Contracte furnizori

Rate de platit

Comenzi furnizori

Facturi furnizori

Plati furnizori

Vânzări

Clienți

Contracte clienți

Rate de încasat

Comenzi clienți

Facturi clienți

Plati clienți

Parc autovehicule / utilaje

Autovehicule

Asigurari autovehicule

Utilaje

Asigurari utilaje

Transport persoane

Orarul curselor

Gestiune curse

Rezervări bilete

Atribuire persoane pe curse

Transport marfă

Expediții

Atribuire colete

Procese verbale de predare colete

Tracking AWB

Transport pe platformă

Transport de marfă

Închirieri autovehicule / utilaje

Tarife închirieri autovehicule

Închirieri autovehicule

Tarife închirieri utilaje

Închirieri utilaje

Comand acum

 

Părerea clienților noștri

 

Andy Stan - ROMFOUR TUR SRL

"Aflându-ne pe piaţă încă din anul 2002 şi punând la dispoziţia clienţilor noştri pachetul complet de servicii de transport (persoane, colete, auto pe platformă) în 16 ţări europene, volumul de muncă a crescut de la an la an. Încă de la început eram în căutarea unei soluţii practice, utile şi eficiente pentru optimizarea şi uşurarea muncii colectivului nostru. După îndelungi căutări, SAFIR-INFORMATICA ne-a venit în ajutor. Datorită acestui sistem informatic, munca noastră s-a uşurat. Practic, acest program lucrează în locul nostru, prin apăsarea câtorva click-uri. Prin intermediul SAFIR INFORMATICA toate operaţiunile, începând de la înregistrarea rezervărilor şi până la ţinerea evidenţelor contabile, sunt foarte uşor de efectuat. Frecvent intervin tot felul de modificări necesare, care trebuie efectuate urgent, pe moment, dar acest lucru nu este un impediment în desfăşurarea activităţii noastre deoarece echipa SAFIR INFORMATICA răspunde de fiecare dată cu promptitudine cerinţelor noastre. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, noi, ROMFOUR-TUR, le mulţumim celor din echipa SAFIR INFORMATICA pentru suport! Datorită vouă muncim uşor, eficient şi rapid. Vă mulţumim şi vă recomandăm cu încredere!"Emilia Banu - Contabil sef VECTRA LOGISTIC SRL

"Suntem Vectra Logistic SRL, o companie de transport de marfa care in 2010 am hotarat sa schimbam programul de contabilitate ca sa avem posibilitatea de a gestiona si controla mai bine activitatea societatii. Tocmai de aceea am ales programul oferit de Safir Informatica, un program complex cu mai multe module: salarii, transport, contabilitate. Acest program ofera multe avantaje : in urma inregistrarilor se pot extrage multe informatii legate de salariati, vehicule, alimentari, importuri de date legate de vehicule, cheltuieli, venituri, etc. Inregistrarea datelor intr-un modul transfera automat datele si in modul de contabilitate ceea ce face ca toate informatiile sa fie transparente. Echipa Safir actioneza cu promptitudine la orice solicitare, se adapteaza la nevoile si cerintele clientului, fapt pentru care recomandam si altor companii"Cornelia Voda - LEON SERV COM SRL

"Colaborez cu Safir Informatica din 2005, de cand s-a denominat leul. Am de la ei programele de Contabilitate, Salarii, Analiza financiara, Facturare si Asociatii de Proprietari. Raspund foarte prompt la solicitarile pe care le am. Daca am nevoie de o modificare de program, ceva care sa-mi usureze munca, se ocupa imediat de aceasta problema. Se poate comunica cu dansii foarte usor si telefonic si prin email. Sunt la curent cu legislatia si nu se pune problema sa am vreo temere ca nu sunt actualizate programele ca sa pot elibera declaratiile. Eu le multumesc foarte mult pentru tot ajutorul. Le doresc clienti multi si buni si sa reziste cat mai mult pe piata."

Comand acum

Icons by Icons8